Přejít na menu Přejít na obsah

Elektronická hudba

LOVE PARADE - legendární festival aneb Smutná hudební pouť

2. 12. 2014

HonzeeQ

Mezi příznivci elektronické muziky snad neexistuje nikdo, kdo by neznal pojem Love Parade. Byl to svátek celé techno scény a neexistoval snad nikdo z příznivců tohoto žánru, kdo by alespoň na malou chvíli nezatoužil, stát se jeho součástí a užít si jeho nenapodobitelnou atmosféru.  

Letošní Imagination Festival je za námi. A že to stálo za to!

29. 11. 2014

P. Š.

Rozbouřené Letňany. Tak by se dal popsat první dojem z letošního Imagination festivalu, který návštěvníkům jako vždy nabídl ty nejuznávanější interprety z oblasti elektronické muziky. V pátek 28. listopadu tak v prostorách pražského výstaviště odstartovala show, na kterou se určitě jen tak nezapomene! Co všechno čekalo na diváky tentokrát?

Cesta elektronické hudby z klubů na pódia festivalů

14. 11. 2014

HonzeeQ

V počátcích jistě nikdo netušil, že malé komunity ukrývající se v zapadlých klubech před okolním světem, se postupně začnou rozšiřovat jako elektronický virus, který postihne snad všechny kontinenty a infikuje statisíce lidí po celé planetě.  

Jak to bylo a jak to je s elektronickou hudbou?

10. 11. 2014

HonzeeQ

Produkce elektronické taneční muziky se v dnešní době dost podstatně liší od produkce, která probíhala v plenkách tohoto fenoménu, ať už mluvíme o technické části, nebo o formách prezentace elektronické taneční muziky.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace