Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Zemřela Dolores O'Riordan z The Cranberries, bylo jí 46 let

15. 1. 2018

Pearl

Ve věku 46 let dnes zemřela zpěvačka Dolores O'Riordan ze skupiny Cranberries. Zemřela náhle v Londýně v hotelu, kde se irská kapela nakrátko zastavila na natáčení. Příčina úmrtí nebyla zatím uvedena, zpěvačka trpěla však v posledních letech zdravotními problémy. Rodina je tragickou zprávou velmi zasažena a prosí o respektování soukromí.

Nový rok startuje Xindl X videoklipem k singlu Věčně nevěrná!

11. 1. 2018

Redakce

Na konci února přijde na plátna kin film Milana Cieslara Věčně tvá nevěrná, ze kterého je sestříhaný i videoklip k aktuálnímu singlu Xindla X - Věčně nevěrná. Úvodní píseň nazpíval úspěšný písničkář se zpěvačkou Sabinou Křovákovou a podle dosavadních reakcí má tento duet opět našlápnuto na přední příčky hitparád.

7. ročník The Legends Rockfestu zná svůj program. V Hořicích bude zase burácet rock a metal

2. 1. 2018

Pearl

The Legends Rockfest si za šest let své existence již definitivně vydobyl své místo na festivalové mapě republiky. Každý rok se o třetím víkendu v červenci (v roce 2018 tedy ve dnech 20.-21. 7.) sjíždějí příznivci rockové a metalové muziky i festivalu samotného do Hořic v Podkrkonoší. Line-up festivalu bývá sestaven tak, aby zastoupil jak kapely, které si během své dlouholeté hudební kariéry zaslouží označení české legendy, ale nabízí prostor i mladým uskupením. Na léto 2018 pozval festival na své pódium jména časem prověřená jako Arakain, Doga, Harlej či Komunál. Nesmí chybět vítěz loňského diváckého hlasování Traktor, premiérově se představí Visací zámek, Trautenberk a Alkehol.

Nový festival přiveze na zahajovací ročník Ricarda Villalobose

21. 12. 2017

Redakce

První ročník festivalu UP se bude konat 11. - 13. května příštího roku na jednom z nejstarších významných pražských míst, na Výstavišti v Holešovicích. Slibuje silný start, příznivce elektroniky láká na jména jako jsou ostřílený Ricardo Villalobos, Sonja Moonear nebo Magda. Jako support byli mimo jiné oznámeni i Ion Ludwig, Barac či Luigi Tozzi. Line-up pak doplní sestava místních umělců jako je Oliver Torr, Fatty M, Schwa a Bruno Curtis.

Petr Bende: vánoční turné včetně zastávky ve Vídni

22. 11. 2017

Pearl

Petr Bende se zařadil k umělcům, kteří zkoušejí štěstí i v zahraničí, a daří se mu to. Mimo jiné hostuje každý rok v rámci svého vánočního turné v jednom z evropských velkých měst, po Paříži a Curychu bude letos následovat Vídeň. Čeští fanoušci se Petra ale samozřejmě také dočkají na mnoha místech po celé zemi.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace