Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Americký zpěvák Gregory Porter vydává nové album a ohlašuje koncert v Praze

27. 10. 2017

Redakce

Právě dnes 27. října 2017 vydává dvojnásobný držitel Grammy, zpěvák Gregory Porter album pod vydavatelstvím Blue Note s názvem Nat King Cole & Me. Jedná se o poctu jeho idolu, legendárnímu zpěvákovi, pianistovi a skladateli Nat King Coleovi. Hned poté vyjede Gregory Porter na turné. Jedinou zastávkou v České republice bude koncert 23. dubna 2018 v pražském Foru Karlín.

Ewa Farna míří na plátna kin. V dokumentu pustí fanoušky i do svého soukromí

14. 10. 2017

Redakce

Poslední dva roky strávila Ewa Farna s kamerou v zádech. Kromě natáčení singlů, porotcování v polské verzi Superstar a spousty jiných aktivit se populární česko-polská zpěvačka připravovala na největší koncert ve své kariéře. U příležitosti oslav desetiletí na české hudební scéně loni v listopadu vystoupila v pražském Fóru Karlín. Kolem této události se také původně mělo točit dějství celého dokumentu. 

David Koller vyráží s kapelou na akustické turné

11. 10. 2017

Redakce

Jeden z nejrespektovanějších českých muzikantů se vydává za fanoušky, než se na sólové dráze lehce odmlčí kvůli závazkům ve znovu probuzené skupině Lucie. Koncerty šňůry Barbour uvádí David Koller Acoustic Tour se uskuteční v krásných divadelních a kulturních sálech po celé republice. Publikum se může těšit na písně Chci zas v tobě spát, Gypsy love, Amerika, Šrouby do hlavy, Recidiva, Černí andělé a další Kollerovy největší hity z celé jeho hudební kariéry v akustických aranžích.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace