Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Energická SHAKRA a její „Snakes & Ladders tour 2018“: již tento týden v Praze!

Pod záštitou hudební agentury Pragokoncert vystoupí v Praze hard rocková skupina Shakra. Koncert se uskuteční ve čtvrtek 8. března v hudebním klubu Nová Chmelnice. Tato pětice původem ze švýcarského Trub vznikla roku 1990 (tehdy ještě pod svým starým názvem “Ruckus“) a na svém kontě má 11 studiových alb. Tím nejnovějším je album “Snakes & Ladders“, které vyšlo 10. listopadu roku 2017 a kapela ho představí fanouškům na stejnojmenném turné “Snakes & Ladders tour 2018“.

Support Lesbiens přichází s novinkou Brighter day!

5. 3. 2018

Redakce

Po velmi úspěšném singlu Movin' on, který dodnes figuruje na nejvyšších místech rádiových hitparád a zároveň získal několik nominací na song i videoklip roku, přichází Supporti s novinkou, která potvrdí autorské kvality této pětice.

MoOn:Sherry slaví 3. výročí

27. 2. 2018

Pearl

Pravidelná párty v režii Vychytane.cz DJs Crew se přehoupla do čtvrtého roku svého fungování a její oslavy budou tentokráte opravdu velkolepé. Jistě tomu přispívá i fakt, že šestnácté vydání MoOn:Sherry je zároveň i jedinou afterparty po koncertě francouzské formace Chinese Man, který proběhne v hlavním sále paláce Akropolis.

Hentai Corporation plánují jarní část turné Intracellular Pets nám spadla 2018 (kdopak nám ho postaví) v nové sestavě.

17. 2. 2018

Redakce

16. 2. 2018, Praha – Hentai Corporation vyrazí začátkem března na jarní část turné k aktuálnímu albu Intracellular Pets, které vyšlo na podzim loňského roku. Po odchodu klávesisty Františka Kouckého se kapela představí v nové sestavě, resp. se dvěma náhradníky. Stanovisko kapely je zatím jasné: „Je to pro nás sice velká osobní a hudební ztráta, která bolí víc než strup na pytliku, nicméně nás teď hraní strašně baví, takže hudební (a fyzická) smrt ještě neni na pořadu dne. Možná na podzim…“

Valentýnská nabídka: zvýhodněné ceny vstupenek na Votvírák

9. 2. 2018

Redakce

Love is in the air! Za pár dní tu máme Valentýna, a překvapením možná bude, že i české festivaly přicházejí s nabídkou vztahující se k tomuto svátku. 14. 2. budou po celý den zvýhodněné ceny klubových karet Standard a Kombi. Ale pozor - jedná se o valentýnskou nabídku, a tak tyto zvýhodněné ceny platí při koupi dvou (případně více) kusů.

Cocotte Minute a Pio Squad startují společné RUDE BOYS RALLYE

16. 1. 2018

Redakce

Nejsvébytnější české ikony svých žánrů vyrazí na společnou spanilou jízdu skrz Česko. Na části tour vystřídá Pio Squad stoupající slovenská hvězda Bijouterrier. Po loňském prozatím nejúspěšnějším turné, jehož součástí byl i beznadějně vyprodaný pražský Lucerna Music Bar, přicházejí Cocotte minute s dalším originálním konceptem.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace