Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Guns'N'Roses znovu dobudou letiště v Letňanech

13. 12. 2019

Pearl

Když Guns'N'Roses před třemi lety oznámili pražskou zastávku svého turné Not In This Lifetime, čeští fanoušci to považovali téměř za zázrak. Jednak návrat kapely se Slashem a Axlem v čele, a jednak fakt, že je budeme mít nadosah. Těžko někdo v tu chvíli čekal, že si tento zázrak zopakujeme příští rok ještě jednou.

Na festivalu Colours of Ostrava vystoupí autorka hitu Dance Monkey

12. 12. 2019

Pearl

Už teď je jasné, že se máme na co těšit! Festival Colours of Ostrava, konající se ve dnech 15. - 18. 7. 2020, oznámil další hvězdu. Je jí australská písničkářka Tones and I. Tato vycházející hvězda má na svém kontě hned několik ocenění. Svou písní Dance Monkey“ dobyla hitparády ve více než dvaceti zemích.

Zemřela Marie Fredriksson, zpěvačka skupiny Roxette

10. 12. 2019

Pearl

Smutná zpráva přišla ze Švédska. Po dlouhé vážné nemoci zemřela ve věku jednašedesáti let Marie Fredriksson, zpěvačka skupiny Roxette. S muzikantem Perem Gesslem tvořili duo, které od roku 1986 dobývalo svět svými melodickými pop-rockovými hity.

Aerosmith jedou dál, turné k padesátému výročí zahrne i Prahu

6. 12. 2019

Pearl

Už jsme téměř nedoufali. A přesto hardrockové legendy Aerosmith změnily názor! Při turné AeroVederci, Baby! v roce 2017 zažili, jak moc si jich fanoušci váží, a padesáté výročí kapely hodlají oslavit novým světovým turné. V rámci něj navštíví i několik evropských zemí včetně České republiky.

Rozhovor se zpěvákem Martinem Šafaříkem: "Chystám velkolepou vánoční show"

4. 12. 2019

Pearl

Hudební scéna vyzpovídala mladého talentovaného zpěváka a multiinstrumentalistu Martina Šafaříka, který každoročně koncertuje ve svém rodném Uničově. O jeho vánoční show je vždy velký zájem a koncerty bývají beznadějně vyprodány. Co Martin alias Šafa přichystal letos a jaké má plány do budoucna? To se dozvíte v našem rozhovoru.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace