Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Festival Colours of Ostrava vyhlásil prvního headlinera

3. 12. 2019

Pearl

Nejznámější český multižánrový festival Colours of Ostrava dnes oznámil první hvězdu 19. ročníku, který se uskuteční ve dnech 15.-18. 7. 2020 v Dolní oblasti Vítkovic. Jedním z headlinerů bude americké elektropopové duo Twenty One Pilots.

Walkmanz – hudební projekt ostřílených muzikantů

29. 11. 2019

Pearl

Hudebnímu světu se ve středeční podvečer představila nově vzniklá kapela Walkmanz. Celý tento projekt poutá pozornost posluchačů už svým pilotním singlem Až přijde láska, ke kterému vznikl velmi energický videoklip. Projekt mají na svědomí zkušení a ostřílení muzikanti René Rypar (kytara), Jaro Lukáč (baskytara), Zbyněk Raušer (bicí) a Thom Fröde (zpěv). Ti vsází na kvalitní nahrávky, zvuk a videoklipy, což se projevilo hned u prvního singlu.

Turné končí, turné začne: Arakain už má plány na jaro

23. 11. 2019

Pearl

Arakain dokončil v pátek 15. 11. v Polné u Jihlavy podzimní část turné k aktuální desce Jekyll & Hyde, ale již nyní vyplouvají termíny na jaro. Kapela je zveřejnila několik dní po svém letošním posledním koncertě – a už teď si můžeme být jistí, že se opět velmi brzy uvidíme. Arakain totiž začíná jarní část turné netradičně již v lednu – 25. 1. v Karlových Varech.

EvoLucie 2019: Legendární kapela Lucie vyjela na turné

9. 11. 2019

Pearl

Ještě před dvěma lety by tomu nikdo nevěřil, že se jedna z nejúspěšnějších českých kapel všech dob dá vůbec ještě někdy dohromady. Lucie však své fanoušky loni po šestnácti letech potěšila novým albem EvoLucie a koncerty v největších městech ČR a Slovenska.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace