Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

EvoLucie 2019: Legendární kapela Lucie vyjela na turné

9. 11. 2019

Pearl

Ještě před dvěma lety by tomu nikdo nevěřil, že se jedna z nejúspěšnějších českých kapel všech dob dá vůbec ještě někdy dohromady. Lucie však své fanoušky loni po šestnácti letech potěšila novým albem EvoLucie a koncerty v největších městech ČR a Slovenska.

Noid je v "Getsemanech" na pěveckém vrcholu

7. 11. 2019

Pearl

Václav Noid Bárta představil v poslední době několik různorodých videoklipů. Singl Noc je předzvěstí nového alba, které vyjde v prosinci v den jeho koncertu k patnácti letům na scéně. A "Getsemany" zase jeho vrcholným pěveckým výkonem, který ukazuje, kam se během uplynulých patnácti let dokázal posunout.

Pes Gump naučil lidi žít a v pátek pokřtí v Brně knihu, píseň i klip

4. 11. 2019

Pearl

Už jste slyšeli píseň Protože to nevzdám, viděli videoklip? Nejspíš ano – zdá se, že je u nás jen málokdo, kdo tento projekt ještě nezaregistroval. Společná píseň a videoklip Olgy Lounové, Poetiky, Marty Kubišové, Eartha a dalších umělců podle knižní předlohy Gump – pes, který naučil lidi žít zaznamenal obrovský počet zhlédnutí na YouTube a v pátek bude mít v Brně druhý křest.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace