Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

24. 8. 2020

Světová show Mikolase Josefa v Čechách pod Kosířem

18. 8. 2020

Milan Papežík

Je tomu rok, co se naši reportéři zúčastnili Havířovských slavností, na kterých každoročně účinkují i světové hvězdy - loni například Clean Bandit, Umberto Tozzi, Sweet, Pretty Maids nebo Amaranthe. Mezi nimi vystoupil také dříve nenápadný Mikolas Josef, a zrovna při jeho show nám spadla brada. Tehdy jsme najisto věděli, že tento kluk má budoucnost a že chceme o jeho koncertech psát čím dál víc - například o tom, který se konal 12. srpna v Čechách pod Kosířem.  

ONA: Rádi bychom si zahráli před Gojirou

5. 8. 2020

Pearl

Na konci července jsme navštívili koncert Hentai Corporation, kde nás zaujala také předkapela s neobvyklým názvem ONA. S jejím bubeníkem Lubošem Dennerem si po vystoupení povídal Nico Moro.

Videoklip Finding Wonderland: 53 umělců z celého světa, mezi nimi i Václav Noid Bárta

14. 7. 2020

Pearl

V době, kdy kvůli koronavirové situaci nebylo možné vydat se za fanoušky přímo, vznikl jedinečný muzikálový klip k písni Finding Wonderland z autorské dílny amerického skladatele Franka Wildhorna. Mezi hvězdami světových divadelních scén se v něm objevil i Václav Noid Bárta. Ten tak pomyslně zastupuje Českou republiku ve společnosti výrazných osobností současného muzikálu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace