Přejít na menu Přejít na obsah

Rock a Metal

My Chemical Romance: The Black Parade

24. 4. 2007

Redakce

Punk rock. Občas dost pompézní. Oproti předešlé tvorbě trochu více komerční, ale tak nějak správňácky. Velice silná a znatelná inspirace jinými skupinami. Však na to také dojde řeč. A bacha, je to 100% emo.

Špičkový pop? Dreamer od Sunshine

17. 4. 2007

Redakce

Občas je dobré zapomenout na alternativu a přiblížit se popu. Nesmí se to ovšem přehnat, nesmí to být násilné a nesmí z toho vzejít kýč. Sunshine to zvládli na jedničku. Chcete-li hudbu, která se vám bude líbit, protože je dost popová, a přesto chcete mít pocit, že stále ještě nezapadáte do systému, Dreamer je to pravé.

Tokio Hotel: nuda na pokoji číslo 483

10. 4. 2007

Redakce

Také vám vrtá hlavou, proč každý druhý blog na českém internetu pojednává o skupině Tokio Hotel? Proč není tou hlavní hvězdou cílové skupiny mezi 10 až 15 lety Madonna, Britney, Justin Timberlake nebo jiná z ikon současného popového nebe? Proč jsou Tokio Hotel na vrcholu i přes nevýhodu spočívající v německých textech?

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace