Přejít na menu Přejít na obsah

Rock a Metal

Američtí Skillet: Již tento týden u nás!

28. 11. 2016

Kateřina Hejčová

Pod záštitou hudebního festivalu Rock for People vystoupí v České republice rocková kapela Skillet, a to rovnou dvakrát! Americká formace z Memphisu se do České republiky vrací po 5 měsících v rámci evropského Unleashed tour, pojmenovaném podle desátého řadového alba, které vyšlo 5. srpna tohoto roku.

Rammstein se vrací do Prahy! V květnu 2017 se pokusí vyprodat Eden

22. 11. 2016

Nicola Bernard

Na základě velmi úspěšné koncertní série z tohoto roku, která zahrnovala i vystoupení na festivalech v Buenos Aires nebo Chicagu, budou Rammstein pokračovat v koncertování i v roce 2017. Do Prahy se vrátí po téměř šesti letech od svého posledního vyprodaného koncertu, tentokrát se však svým fanouškům představí pod širým nebem v pražské Eden Aréně. Koncert proběhne příští rok 28. května. 

GREEN DAY se vrací do Prahy s novou deskou a po sedmi letech

13. 9. 2016

Nicola Bernard

Green Day přivezou do Prahy novou desku Revolution Radio, která vyšla v říjnu. „Svět samozřejmě ztratil svoji kolektivní povahu... a já, Mike a Tré jsme také ztracené duše. Deska Revolution Radio se stane tím důvodem, aby se všechny ztracené duše daly dohromady...tančily spolu...zpívaly spolu... a především našly jedna druhou. Na tomto poselství byli a jsou Green Day od začátku založeni,” říká frontman Billie Joe Armstrong.

Řádně zapařit lze i v hale - Aerodrome 2016

16. 6. 2016

Skuli

Stejně tak, jako v loňských letech, i letos se v půlce července v Praze konal Aerodrome festival. Jednodenní akce, na které hrají vždy jen pečlivě vybraná a velmi zvučná jména. Ani tentokráte tomu nebylo jinak. 

Nazareth se již brzy vrátí po velkém úspěchu do České republiky

7. 3. 2016

Nicola Bernard

Po velkém úspěchu v Brně se legendární Nazareth vrací. Jediné dva koncerty v ČR pro rok 2016 se uskuteční 20.5.2016 v brněnském Sonocentru a 21.5.2016 ve Velkém sále Lucerny v Praze. Na postu zpěváka se představí jeden z nejlepších rockových hlasů současnosti Carl Sentance, bývalý zpěvák švýcarských  Krokus či britské formace Geeze Butler Band, je členem Persian Risk a také pravidelným frontmanem sólových projektů klávesisty legendárních Deep Purple Dona Aireyho.

Nikki Sixx: Moje ruce drží klíče k mému nádhernému životu

31. 1. 2016

Pearl

Ruce rockera Nikkiho Sixxe (Mötley Crüe, SIXX AM) zaujmou na první pohled: masivní stříbrné prsteny, tetování v podobě písmen SIXX a číslic umělcova roku narození (1958), hvězdy, lebky... Fotograf Dustin Jack je zachytil obrazem při autogramiádě na hudebním veletrhu NAMM. A co na to sám Nikki Sixx?

Kanadskému tribute bandu Metalliky hrozili žalobou: Dopis odeslal příliš horlivý právník legendární kapely

15. 1. 2016

Pearl

Členové kanadského revivalu Metalliky působícího pod názvem Sandman se nedávno museli nejspíš pěkně divit, když je poprvé v životě kontaktovaly přímo jejich idoly. A obsah dopisu, který obdrželi, nebyl navíc dvakrát přívětivý: rozsáhlý dokument doručený dokonce přímo do klubu, kde vystupovali, jim kladl za vinu, že neoprávněně používají loga Metalliky k propagaci svých koncertů. Naštěstí se všechno vysvětlilo.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace