Přejít na menu Přejít na obsah

Rock a Metal

Skupina KABÁT ukončila úspěšný ro(c)k a získala MULTIPLATINOVOU desku

18. 12. 2015

Nicola Bernard

Už po příjezdu do Prahy bylo jasné, kam dav "černých" rockerů s různými nápisy na triku (Brousíme nože, Corrida, Do pekla / Do nebe) míří. Připojila jsem se k nim a společnou cestou jsme vyrazili k metru, následně jsme jeli na stanici metra Českomoravská. V O2 aréně ten večer totiž vystupovala nejoblíbenější a nejuznávanější česká rocková legenda, desetinásobní Zlatí slavíci – skupina Kabát.

Kabát na Hrad? Fanouškům českých velikánů hudební scény se vyplnilo jejich přání. Kabáti zahrají totiž na hradě – a ne na jednom

30. 11. 2015

Nicola Bernard

Fanouškům nejpopulárnější české rockové skupiny KABÁT se splnilo jejich přání, když se mnohokrát řídili mottem "KABÁT NA HRAD" – a to doslova. Koncem listopadu totiž Kabáti oznámili svou budoucí spolupráci s festivalem HRADY CZ a v létě je budeme moci vídat na šňůře koncertů po celé České republice. Sami Kabáti berou účast na menším festivalu jako výzvu a na rozdíl od velkých festivalů si užijí tu pravou rodinnou atmosféru.

STROY přináší novou desku - LIKE IT OR NOT! Bude poprvé k sehnání v pražském Lucerna Music Baru

25. 10. 2015

Nicola Bernard

Kapela STROY, kterou jsme na Hudební scéně před pár měsíci zmínili v souvislosti s velmi vydařeným vystoupením na letošním ročníku festivalu Masters Of Rock, přichází nyní s EP Like It Or Not. Členové kapely Michal Skořepa, Jakub Antl a Miloš Meier neponechali nic náhodě a svou nahrávku jeli natočit rovnou do Los Angeles. Kluci se od začátku fungování STROY netají ambicemi prorazit "venku", a v souladu s tím také tvoří.

CHINASKI: "hlásíme skoro vyprodáno" - k touru Rockfield proto přibyl další termín

13. 10. 2015

Nicola Bernard

V krátkém prosincovém halovém turné kapely Chinaski přibude další koncert. Pro velký zájem o vstupenky na pražskou zastávku ve Foru Karlín 1. prosince se kapela kolem zpěváka Michala Malátného rozhodla přidat další vystoupení na stejném místě o den později. Lístky na koncert 2. prosince budou v předprodeji od pondělí v síti Ticketportal. Fanoušci kapely mohou vybírat z běžných vstupenek na stání a lístků na sezení na posledním balkoně s barem a vlastní šatnou.

Miss Metalshop vstupuje do posledního týdne. Hlasujte pro vítězku!

9. 10. 2015

Redakce

Už takřka měsíc hledá Metalshop nejkrásnější metalistku Česka a Slovenska. Za tu dobu se do ankety přihlásilo přes 400 dívek, které aktuálně bojují o ceny v hodnotě 15000 Kč a možnost celý příští rok spolupracovat s největším rock/metal shopem u nás. Že to zní lákavě? Tak do toho pojďte s námi! Ještě pořád máte šanci se zaregistrovat a rychle posbírat co největší množství hlasů, ale pozor: Končíme už 15. října!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace