Přejít na menu Přejít na obsah

Rock a Metal

Aerosmith jedou dál, turné k padesátému výročí zahrne i Prahu

6. 12. 2019

Pearl

Už jsme téměř nedoufali. A přesto hardrockové legendy Aerosmith změnily názor! Při turné AeroVederci, Baby! v roce 2017 zažili, jak moc si jich fanoušci váží, a padesáté výročí kapely hodlají oslavit novým světovým turné. V rámci něj navštíví i několik evropských zemí včetně České republiky.

EvoLucie 2019: Legendární kapela Lucie vyjela na turné

9. 11. 2019

Pearl

Ještě před dvěma lety by tomu nikdo nevěřil, že se jedna z nejúspěšnějších českých kapel všech dob dá vůbec ještě někdy dohromady. Lucie však své fanoušky loni po šestnácti letech potěšila novým albem EvoLucie a koncerty v největších městech ČR a Slovenska.

Skillet ovládnou Prahu a Brno, přivezou novou desku

28. 10. 2019

Pearl

Po roce a půl se k nám vracejí američtí alternative-rockoví Skillet, aby rozpálili hned dvě koncertní haly u nás. Svou návštěvou poctí na podzim Prahu i Brno, a zajisté se jim opět dostane vřelé odezvy. Můžeme se také těšit na pár kousků z nové desky.

Na co se těšit na koncertě Parkway Drive?

7. 2. 2019

Redakce

V únoru letošního roku k nám do České republiky opět po půlroční pauze zavítá Parkway drive. Ti byli v ČR celkem nedávno - na týneckém Aerodrome. Tam navíc i ohlásili, že mají v plánu v roce 2019 k nám znovu. Tentokrát zavítají do pražského Fóra Karlín. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace