Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Pes Gump naučil lidi žít a v pátek pokřtí v Brně knihu, píseň i klip

4. 11. 2019

Pearl

Už jste slyšeli píseň Protože to nevzdám, viděli videoklip? Nejspíš ano – zdá se, že je u nás jen málokdo, kdo tento projekt ještě nezaregistroval. Společná píseň a videoklip Olgy Lounové, Poetiky, Marty Kubišové, Eartha a dalších umělců podle knižní předlohy Gump – pes, který naučil lidi žít zaznamenal obrovský počet zhlédnutí na YouTube a v pátek bude mít v Brně druhý křest.

Létofest ohlásil sedm zastávek s termíny na příští rok

31. 10. 2019

Pearl

Čím dál oblíbenější letní festival s příznačným názvem Létofest už můžeme s jistotou brát jako jednu ze stálic české festivalové scény. Již nyní jsou známé termíny, ve kterých příští rok přijede tento putovní festival třeba právě do vašeho krajského města.

Vojtěch D.Y.K. přesvědčuje z Ameriky jako Mr. Beat

29. 10. 2019

Pearl

Vojtěch Dyk patří už pár let mezi uznávané hudebníky. Prozatím jsme ho vídali jako výraznou tvář B-Side Bandu, nyní však poprvé přichází se sólovým projektem ve spolupráci s jedním z mála českých držitelů Grammy. K vidění už je též nový klip k singlu Mr. Beat.

Skillet ovládnou Prahu a Brno, přivezou novou desku

28. 10. 2019

Pearl

Po roce a půl se k nám vracejí američtí alternative-rockoví Skillet, aby rozpálili hned dvě koncertní haly u nás. Svou návštěvou poctí na podzim Prahu i Brno, a zajisté se jim opět dostane vřelé odezvy. Můžeme se také těšit na pár kousků z nové desky.

Dnešní hudba je plná smutku a deprese, říkají organizátoři hudebních cen Vinyla, chystají koncerty a vzdělávací přednášky

4. 10. 2019

Redakce

Témata úzkosti a deprese do hudebního mainstreamu donedávna nepatřila, smutek byl vázaný jen na zlomená srdce. Jak je to dnes, kdy hudba už není tolik v područí nahrávacích společností? Tohle téma řeší přednáška respektovaných publicistů Karla Veselého a Miloše Hrocha, připravovaná pod hlavičkou hudebních cen Vinyla. Organizátoři cen dále plánují koncerty, vedle Prahy a Brna se chystají do Ostravy, Znojma, Českých Budějovic nebo Veselí nad Moravou.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace