Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Rozhovor s mladou vycházející hvězdou: Sympatický Mikuláš Hrbáček nám prozradil, co chystá pro své fanoušky

23. 5. 2020

Pearl

S trochou nadsázky se dá říct, že zpěvák Mikuláš Hrbáček je tím, co na české hudební scéně dlouhou dobu chybělo. Sedmnáctiletý zpěvák se prakticky ze dne na den stal hvězdou sociálních sítí. Stačilo jen zazářit v letošní SuperStar, přesvědčit jeho hlasem a velká odezva na sebe nenechala dlouho čekat. K tomu všemu musíme připočíst pokoru, která z Mikuláše přímo tryská, jeho skromnost a velké odhodlání. S Mikulášem jsme si o všem popovídali u dobré kávy.

Zpěvačka Marley Wildthing představuje nový videoklip „No Room“

7. 5. 2020

Redakce

Rakouská zpěvačka a skladatelka Marley Wildthing představuje další video z připravovaného debutového alba. Po skladbách „Tunnelvision“ a „Melting“, jejichž vizuální podobu vypustila do světa loni, dnes představuje jednu ze svých nejoblíbenějších písniček a tou je singl „No Room“.

Kapela PONK představuje videoklip ke skladbě "Děvčica z dědiny"

6. 5. 2020

Redakce

Brněnské postfolklorní trio Ponk představuje nový videoklip z alba Diedina. Videoklipem se nyní může pochlubit skladba „Děvčica z dědiny“. A videoklip to není ledajaký. Jde o autentické svatební video přátel kapely Ponk. Videoklip vznikl na „dědině“ jménem Zastávka u Brna na svatbě sólového jachtaře Milana Koláčka, prvního Čecha, který se zúčastnil slavného závodu La Solitaire URGO Le Figaro.

Na zkoušce v roušce zpívá Wohnout a kamarádi z hudební branže

23. 4. 2020

Redakce

Kapela Wohnout vypouští ven novinku Jsme na zkoušce v roušce. Písnička vznikla v době karantény bez zkoušení, jen přes internet a jako hosty si tentokrát Wohnouti přizvali Terezii Kovalovou, Daru Rolins, Oto Klempíře, Vaška Bláhu z Divokýho Billa, Márdiho z Vypsané Fixy, Kubu Rybu z Rybiček 48, Pokáče a Dr Štefánika z Horkýže Slíže.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace